Коровування

Дешифровщик Ант
Клятою
 хвостатою
думою
я мчав
             до
                Коровування

Всех коров
                выпущу кровь 
                схватка дама
                и Вовы
 Масютинец
                Птинец
                голубой
                Какаду
Пещеры
                Верхотворец
                Бойко
                накладу 
                «Проклятия»

Будет 
                Коров
                -на 
                на
                Корувування
                Йти
             Будет
          Абдулов

              Ей помогать
                дуло
               наставлять

Убийц
Маяковки 
                Искать

Смелых
                Карать

Восхотел 
   Думою

  СТАТЬ