Кипить, ятрить, щемить, пече

Елена Полищук -Зелинская
Біжить вода   - стікає біль.
Летить у ніч запеклість днів.
Тремтить душа від тяжких слів
І  розїдає мрії наче сіль.
 
Кипить, ятрить,щемить, пече
Під  серце  зміями повзе.
І давить, скніє цей тягар,
Якого світ чомусь  завдав.

Туманом стеляться сніга
Знов сипе на душі  зима.
Немає слів  і пустота,
Яка ж   мелодія сумна.