Ава зун къе кьилдин к1вале

Гулья Мисриханова
 Ава зун къе кьилдин к1вале
Агъзур хиял гьатна рик1е
Гьазурай чай,т1егьам галаз
Ацукьин зун вуж галаз, хъваз.

Белки къвен вун рак гатана
Эхтияр це заз лагьана
Санал хъван къе чаяр чна
Ачухра ,зин гьалар вуна.

Вун патал и  ачух суфра
Гьазурнай за ,гьатна гара
Ац1урнай а чайдай хъсан
Зазни-вазни кьве истик1ан.


Рекъизва чаярни за цай
Зунни ава квахьна кьарай.
Акъатна вахт ,атанач вун
Пакадалди ксанач зун.