ххххххххх

Гулья Мисриханова
 На багъишай цуьквер къени алама зин столдал
Хаму жезва кьежирунвай ,зин накъварин ст1алдал.


Вил ала зин ,а цуьквери акъайин белки ц1ирер.
Ам лишан жен к1енивилин,на чирин заз вин сирер.