Я прикриваю очi крапельками Неба

Катерина Жебровська
Я прикриваю очі крапельками Неба,
Вдихаю неосяжну глибину…
Я на семи вітрах одна… уже без тебе…
Злітаю у правічну Чистоту…

Я доторкаюсь легко серцем, вільним серцем,
До витоків Небесної Краси…
Я не боюсь Життя, так само, як і Смерті…
Тепер – без тебе… ти лиш – у мені…

Я п’ю Любов і Тишу… відчуваю Спокій…
Я проливаюсь Сонцем з висоти…
І крізь Земні бажання роблю Небесні кроки…
Мій вибір відображено в тобі…

29.12.2015