Коротко на привiтання

Олександр Мачула
Славцю і тебе також!
З тим же самим і того ж!
Тільки вдвічі більше!
Хай завтра буде ліпше!
Щоби їлось і пилося,
щоб хотілось і моглося!
Щоб було і над, і під
та щоб квітнув весь твій рід!

30.12.2015