З Новим Роком Украiно

Владислав Кернис Амелин
І попри все і зради і негоди…
Ми виживемо, щоб там не було…
Бо Українці ми, козацької породи…
Усім заклятим ворогам на зло…

Все буде добре в нашій рідній хаті…
Переживемо, чвари і війну…
Нам в тому вдосталь вистачить відваги…
Гуртом здолаймо, лихо і біду…

Я вірю браття в нашу перемогу…
І хто б там що про Неньку не казав…
Про байку я не вірю недолугу…
Про крах що брат нам старший обіцяв…

Війна не стане нам всім на заваді…
Ми з честю цей важкий здолаймо шлях…
Я вірю буде Свято в нашій хаті…
Всі як один гуртуймося в кулак !

Всіх з Новорічним я вітаю Святом…
Чекає нас вже всіх Святковий стіл…
Хай Новий рік нам стане як наснага…
Як оберіг від всіх життєвих бід