На зльотi мiтлокерманичiнь

Олександр Мачула
 

Хоч собі гроші заробляю я сама,
та не страшать мене морози й сніговії!
Бо в році лиш три місяці зима –
хвалилась подругам по об‘їздній…  повія.

Свої потреби обробляю й я сама
і втілюю в життя розкішні мрії!
Мені однаково що літо, що зима –
ділилась з подругами вже міська…  повія.

Що? Працювати?! Ні, дуреп нема!
Наївний чоловік утілить кожну мрію.
Кохає дурник, весь від мене без ума…
Навчала подруг… заміжня-повія.

30.12.2015