190-полных лет. Группа ЛенинградЪ

Вальдемар Керенский
When i get back
small
coming to the district

You're gonna ask
 myself : - Is this get near to be a desperate free - ?

- Why this a question is so deep - ?
- Because if not - you're gonna crazy :
Becoming automatically terrible a fool .. .

... When me come back
to native district

 i still got scared by the dark of sides :

 -    А как там по-английски :  " По-е-ать "  -  ?
 -    Frankly saying ,  i dont care  - !