Неразгаданите желания ще съхраним

Петр Пенчев
Тъмнината се прокрадва бавно между преспите
и скоро ще се прилепя към тебе срамежливо.
От любовните ми ласки ти до сутринта унесена
ще се събудиш между коленете ми щастлива.

Тогава протегни нагоре белите си длани
и затвори любовния ни кръг в прегръдка.
Неразгаданите желания ще съхраним в мълчание,
за да могат в бъдещето да се сбъднат...

30.12.2015 г.
2979 Б.Алекс.
Петър Пенчев