Бережiть серце

Олександр Мачула
Чи варто спробувати все у цьому світі?
Не поділяти, тільки оцінити,
нещастя, заздрощі, плітки і навіть зраду…
Усе лише б до серця не приймати!
Важливо в просторі пітьми густої й часу,
віддаючи святі його припаси,
в житті устояти усупереч усьому
й тепло душі не втратити при цьому!

30.12.2015