Незабаром Новий рiк

Наталия Рыбальская
Нічними вулицями тихо, як хмаринка,
Як подих вітру, як зимова казка
Йде рік новий.
Листи вкладає в скриньки,
В них кожному дає свою підказку,

Де треба пошукати подарунок.
В нім побажання щастя та кохання,
Ще долі легкий, щирий поцілунок,
Він допоможе в здійсненні бажання.

Бажаю всім знайти свою листівку,
Як на годиннику засвітяться нулі…
Рушаймо разом в радісну мандрівку
По казку!..
             Завжди ваша Наталі.