Молитва Пресвятой Богородице

Наталия Вялкина
МОЛИТВА ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ

Умолю Твою милость безбрежную:
Ты прости мя, рабу Твою грешную,
Уврачуй, усмири безутешную...
Приведи меня к сдобренным пажитям,
Дай познать во Христе Твоем радости.
Не лиши, меня, грешную, благости...
Окорми Своим раем словесным,
Воспою Тебе ангельской песней:

Богородице Дево, радуйся!