Sofi

Джинн Толик
Sofi on sofa, laying in sad,
Evening is broken as circle of clock,
Twisted around, or dancing like sand
By whirl of my speeches, calling you "talk".
The Libra have two bowls - measure my actions,
Holy or Sinner? Rise or lay down?
Watching on photo, holding your apples,
Calling your name, moving in crowd.

(СофИ на диване лежит вся в печали,
Сломанный вечер как циферблат,
Крутится рядом, танцует песчано
Круговертью речей, называемых "Чат".
Две чаши Весов измеряют поступки,
Святой или Грешник? Восстать или Пасть?
На фото смотрю, взяв яблоки в руки,
По имени звал.. В толпе б не пропасть)