Вiн завжди там...

Инна Беленськая
Вогонь тріщить в каміні тихо,
Повсюду носиться тепло,
Руки тяглися до ялинки ,
Час прикрашать її прийшов,
Нам знов встрічати Новий рік,
Що принесе він на поріг?
Кохання справжнього я жду,
Обранця доброго прошу,
Ласку щоб сіяв без вагань,
І невгамовно щоб шептав ,
Як він на мене довго ждав,
Як закохався і пропав,
До ніг моїх щоб квіти кинув ,
І на руках носив щоднини,
Щоб я відчула - мій єдиний,
З яким не розлучить біда,
Він завжди там , де буду я.