Агросвит

Виктория Покора
В новому році наш Агросвіт
двадцятий рік зустріне.
Немов весняний першоцвіт,
Міцніє його родина.
Хай негаразди і незгоди
Країну нашу оминають.
Вітри і бурі не псують погоду.
І врожаї рясні с полів Аграрії збирають!