Прости Боже

Надежда Румянцева 500
Прости меня Боже
За слабость мою,
За то, что негоже
Поступки творю.

Прости что молитва
Моя коротка,
За малую веру
Прости Ты меня?

Прости что надежду
не так берегла,
И в трудную пору
Тебя не звала.

Что часто теряла
Любовь и покой,
И в сердце лукаво
гордилась собой.

Прости меня Боже
Я верю в тебя,
К Тебе со смиреньем
Сегодня пришла.
 
Forgive me God
For my weakness,
For something that is worthless
The actions they do.

Forgive me, that prayer
So short
For little faith
You forgive me?

Forgive me, I hope
not so protected,
In a difficult time
Your name is.

What is often lost
Love and peace,
And heart crafty
was proud of myself.

Forgive me God
I believe in you,
To You with humility
Came today.