Ти знов являЕшся менi у снi

Макс Майер-Младший
Ти знов являєшся мені у сні
Приходиш, мов сюди лише твоя дорога
Так тож чому радію я тобі?!
Напевно, це кохання є від Бога!

У снах збуваються всі потайні бажання
Це ніби мріяти, та мрії обернути в чари
Колискою приспати усі свої страждання,
Під ніжний, мелодійний спів старенької гітари.

А потім?! Потім все немов у казці
Цей дивовижний світ - не хочу прокидатись
Магічний світ і в ньому є перлина щастя,
В цей світ я хочу з головою увірватись.

Чому ж ти знов являєшся мені у сні?!
Напевно, це кохання від самого Бога,
Так тож скоріше знов втопитися в пітьмі,
Щоб я заснути зміг найшвидше якомога.