Привiтання

Георгий Грищенко
У Новому Році
На кожному кроці
Бажаю удачі
І вдома й на дачі
Та ще оптимізму
Й мать волю залізну
Мети досягати,
Робити й співати,
Здоров’я кріпити
Та в щасті пожити
Хоча би сто років
І щоб з усіх боків
Лунали б вітання
Й такі ж побажання,
Які чуєш нині
Як добрій людині
01.01.16.