Кисень миру. Повертайся живим

Мокренко Хром Олег
Коли вривається вся зброя в нашу душу
І кажуть треба тілом там лягти
Не страшно ні краплинки, але мусим
Від теплого і рідного  піти

А скільки їх сердець, що хочуть жити
Кохати і до мами приїздить
В думках ще не родилось слово - вбити
То ж нащо  молодими хоронить

А скільки це не встигли зрозуміти
І скільки їх лежить вже без думок
Все Богом зверху буде всім "закрите"
Й до ворога дійде Ісуса крок

Питання- Нащо жити? це не людям
Такого по життю не задають
Питання-Нащо вбити? точно "сукам"
Що  пхають у війну і всіх здають

Чекати матерям синів це кара
Яку не заслужив весь наш народ
У новий рік, сьогодні й навідь зараз
Прошу...  Відкрийте миру "кіслород"