Sweetest deity

Юлианна Апостол
You are very tasty,
Sweeter than all sweets.
I'm very thirsty -
Constantly repeat.

As one open heaven
Matching with one more.
As one scary devil
Angel so adores.

Satellite revolving
Nearby his planet,
Human being evolving,
Follows his best bet.

And your sweetness near
To divine nectar.
Darkness disappears,
Lighting up the stars.

Ignorance, like bitter,
Fully will be lost.
Knowledge very deepen,
Opening the most.

Dearest sweetest deity
Does not leaving me.
I becoming sweety,
I have found key!