Молитвы

Дешифровщик Ант
+++
               
Радосте Божия благовествовати о спасении радети               
Говорячи Свет осяйный настави на пути Твои               
Прости мя говорячи с благостью светлой               
Управи дела мои устави крепчи соблюсти               
Со Богом числ дивен ряд устани бавити радейно               
Постави меня благовествовати о Тебе славити имя Твое               
               

+++

Боже милосерд ко мне
Боже всемилостиве окрепи мя благовейно
Представи пред мною свет сяйный
Души моея Спасе светлый
Радейниче светлый Свете тихий
Умилостиви мя говорючи сяйно
Радость моя велика пред Тобою


+++

Блазе говори сей ставниче Боговейный
Вышний Свету приветный надеяси
Приими мя сирого и ветхого постави
Над небесними вратами глаголючи
Светлый гласе приветный ангеле
Сокруши вражию твердынь
Грехову пустышь образи
Ко Тебе призываю словом надеянья светлого 


+++

О труде Божий ангелозрачный человече
Безгодословниче мрачный устани бавити
Укрытися словом Божия радосте
Благоуханно податися стремголов
Вопричитися всему говорити со благостю
Божия устави и управи словом Своим
Возрадуется сердце мое о Тебе

+++

Радосте Божия крепосте
Возрадуется сердце мое о свете Божием
Творити славу буде о Господе
Души моей Спасе Светлый
Возблагодарити Тебя превыше всех
Подай радость светлу
Постави меня славити имя Твое



+++

Божие твори радость велику
Ко Богу славну взываючи
Покоем исполнися душе моя
Прибуди со Богом славным
Радеючи о чадах своих
Говорючи о Боге великом
Славу творя о имени Его


+++

Творителю мирный Божий вестниче
Слову Твоему внемлю
Смиренный глядися по Богу
Люджий грех прискорбия час
Любовию Божией согретись
Осветися благостью Божией
Лику сяйный по Богу кази
Остави печали свои в сей час
Вышнему Свету внемля



+++

Славословим Господа все любящие Его
Любовью Господней утешаемся
 творителю тайный
Покров и надежда страннику сирому
Во веки веков Правда Твоя
Милосте подателю Ставниче сяйный
Правдою Твоею утешаюсь
Направи на пути Твои
Избави меня от сетей вражих
Прибуди со мною во дни скорби моей
Ибо на Тебя упование мое
Благой Бог упаси от дорог неправедных
Дабы не ходить слепым во свете дня
Твоим словом животворюся
Ко Тебе прибегаю в мольбе моей
Ибо во веки веков милость Твоя