я помню тебя

Кайрос
розкажино мені, як тобі відболіти.
хочеться вщент розбити
твою потрібність.
сонце мое, послухай, як б'ється вірність,
прям на моїх вустах.

солнце моё, послушай последний такт.

хочется исковеркать дурные мысли,
что бы с тобой проститься
под скрип и скрежет.
небрежный
мотив колес.

солнце моё,

-
я помню тебя

до слез.