Стежина

Андрей Алекто
Керуючись життєвими шляхами
Ти вів мене у далечінь.
Ми йшли тяжкими и неровними стежками,
До прихистку із наших мрій.
 
Шляхів і поворотів так багато,
Ти можеш обирати свій - любий.
Но хто іде не довгими стежками,
Той заблукає на шляху до мрій.
 
Твій сивий і розумний путеводець,
Не лиши і не кине у біді.
Лиш довіряй йому і зможеш
До мрій своїх тоді дійти!
 
А коль повернеш на лиху стежину,
Ти озернись и подивись....
Не варто падати в лиху годину,
А коль упав, то підіймись,
   
Іди вперед, щукай свій шлях до мрії,
І може когось ти зустрінеш на шляху,
Хто заблукав.
І поможи до мрії йому дійти,
Дай руку помочі свою...
 
Ось так завжди, ті хто блукають,
А потім виходу нема.
Вони свої колана до землі згинають,
І їх стежина поверта...