Мелодiя

Инна Беленськая
В якій частині світу не була б,
Куди б мене життя не закидало ,
Я завжди памятаю , що твоя
Душа лише мене і надихає!!!
А голос твій дзвіночком джерела ,
Проходить по-моєму розуму , сміється -
Без тебе не було б мене ,
Ніхто б не знав мене такою ,
Без тебе не горів вогонь
В душі -яка до цього не кохала ,
Яка не надихалась , не жила;
По-іншому до всього підійшла ,
Збагнула що в словах моїх є сила ,
Якими управляють голоса ,
Мелодія душі що є твоя!!!