З новим роком!

Марина Белобров
З Новим роком я хочу привітати
І побажати від щирої душі,
Ніколи горя в житті Вам не пізнати,
А бути щасливою завжди.

Нехай дарують Вам посмішки від серця
І пригортають з любов`ю до душі,
Нехай усе лихе в житті минеться
І поруч рідні будуть назавжди.

Нехай лунають голоса щасливі
І подаруть від душі тепло,
І доля нехай дає в житті надії,
Щоб найкраще все для Вас було.

Нехай Господь із неба посилає
Вам янгола-заступника у дар
Нехай усе погане від Вас він відхиляє,
Для того він і Богом дан...

Нехай лунають дзвони новорічні
Приманюють вдачу на життя
Хай розпочнуться бажання магічні
На довге та щасливе Вам життя!