Яремче - туристична столиця Карпат

Михаил Онищенко
Яремче - туристична  Столиця Карпат.

Яремче - туристична  Столиця  Карпат,
Яремче,  гора  Драгобрат.
Яремче,  провів  я  веселі  тут  дні,
Яремче  наснилось  мені...

Тут  Чардаш,  колись,  я  танцював,
І  з  гарною  дівкою,  в  горах  заблукав.
Шукали  тоді  нас,  аж  цілих  три  дні,
Чи  знову,  і  це,  наснилось  мені...

Яремче - наснилось,  мені...

         20:30.01.01.2016.