З новим роком

Вика Кидик
З новим роком привітаю
Щастя, доброту, кохання в кожній сім'ї я побажаю
Щоб всі були здорові не тривожили біди нікого,
Щоб грошима пахло завжди і у кожного по 10000 на столі вони були.
Щоб всі плакали від сміху, щоб кричали про любовь
Щоб ми радісно гуляли, щоб пісні усі співали
Щоб Україну прославляли, щоб ми радісно нове життя починали.
Багато писати я вже не стану просто хочу всього цього щиро вам побажати.
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!!