Къай-буба

Гулья Мисриханова
 Еке чувал аваз къуьне
К1вачел чекме,гъилел бегьле.
Ша чин к1вализ къай буба
Зазни це зин пай буба.

Ваз дугъривал авайд я
Савкьатарни вав гвайд я.
Зун мет1ерал ацукьра
Вин чуру захъ галукьра.

Гзаф я чин шадвилер
На гъанва чаз ,бул шейэр.
Элкъведа вал чин десте
Кьуна к1евиз гъил-гъиле.
             Ц!ийи 2016-йис.