Бар дилам...

Бахти Дерр
***
Бори гам бар дилам,
Хар ситам бар дилам.
Хар чи дод зиндаги
Бешу кам бар дилам.(23.12.2014)
Сад кадам то дилат,
Як кадам бар дилам.
Чуз ту нест моиле
Бар дилам, бар дилам.(10.02.2015)