***

Денис Куркин
Ти жалієш мене як востаннє,
Пригорнула до грудей своїх,
Моє горе і моє кохання,
Моє серце в твоєї руці.

І чому я не знаю схопила,
Ти красою своєю мене,
І сьогодні нестримана сила,
Не бажає пускати мене.

Поцілуй на прощання хотів я,
Покидаю цвітучі краї,
Україно моя ! Україно !
Я без тебе не в змозі піти.

Як тут щиро всміхаються люди,
На країні моїй золотій,
Я б усе Вам віддам мої милі,
Тільки бачити радість в душі.

Ти жалієш мене як востаннє,
І під небом сіяють зірки.
Моє горе і моє кохання,
Моє серце в твоєї руці.