З Поетичних квантiв Нова душа...

Елена Швец-Васина
З Поетичних квантів

* * *
Чому ці вени, як всохлі ріки,
Не чутно пульсу, не видко світу?!
Тому що в небі – новітня хмара.
Новітня хмарка – нова душа…