Соцiальна полiтика

Георгий Грищенко
Соціальна політика влади
Не працює на бідний народ,
Бо все робить підтримки заради
Лиш багатих панів і «гаспод».

З них беруться маленькі податки,
А з народу останнє деруть,,
Тож багаті так збільшують статки
І у райських умовах живуть.

А маленькі зарплати в країні,
Це багатим прибуток в наш час,
На товар в світі ціни єдині,
А зарплати там вищі ніж в нас.

Обдирають так бідних багаті
І плюють на людей з висоти,
Тож давненько вони тому раді,
Що чимало у нас бідноти.

Коли ж, браття, усе це скінчиться ?
І збіднілих не буде у нас,
Треба разом усім нам навчиться
Як грабіжний укоськати клас.
02.01.16.