Дар тахи кухем, чахоннодидаем

Бахти Дерр
***
Дар тахи кухем, чахоннодидаем,
Умри худро  хурдаву хобидаем.
Дар назар гуё хама шери нарем,
Рости, мургони оромидаем.07.01.2015
Дар хаёли гуру чуби хештан,
Зиндагиро зинда гуронидаем.
Аз чуну аз ночунихое, ки хаст,
Мо сари хеш басо хоридаем.
Кисмати шур насиби мо шуда
Ман надонам, ки чаро болидаем. 03.01.2016