Ще потънем във любовната магия

Петр Пенчев
Вдохновение: Жур 22, В поцелуе наши души слились

Изгревът поляга нежно на дланта -
от пръстите замръзналият януари се изниза-
В постелята кафе ще пием заранта,
към ласките ти няма днес да съм капризен.

Душите ни в целувка ще се слеят,
във унисон сърцата ще забият
и радост във очите ще изгрее.
Ще потънем във любовната магия...

03.01.2016 г.
2983 Б.Алекс.
Петър Пенчев