Сумую без тебе

Ана Эс
Чуєшь, а твої очі й досі перед мене,
постать та парфуми ті, що чутно ледве.
Знаешь, мов шаленими гвіздакми серце крає
прірва та, що утворилась поміж нами.
Бачиш сльози? Снечко ночами сяє,
То є спогад твій, що не зникає...

Ан.А