Прозоро Сонце Тiнi Снiг

Катерина Жебровська
Прозоро… Сонце… Тіні…  Сніг…
Село, оздоблене морозом…
Зимовий дзвін… Святковий скрип…
І… Генделя Concerto Grosso…

Корови… Сіно… Дух міцний
Масного перегною… Зграйка
Синиць на вишні… Лід крихкий…
Рапсодії, Романси Брамса…

Зелені сосни у снігу…
Сліди зайців, лисиць… Узлісся…
Бурулька віддає сльозу…
Казкова, Світла Гріга Пісня…

Холодні щоки… Іней… Стук
Ноги об ногу, щоб зігрітись…
В кишенях – теплота для рук…
Бах: Фуги, Скрипкові  Партіти…

Крижини… Річка… Течія…
Укриті снігом верболози…
Дорога… Тиша… Чистота…
Духовні Твори Берліоза…

Іскристий Світ… Проміння… День…
Дим над дахами… Тепло в хаті…
Часи для Радісних вістей…
Сонати Сонячні Скарлатті…

03.01.2015