ти - це стрибок униз

Виктор Берллин
кохання боїться валіз
а ти не бійся або не лізь
а ти хапай кожну хвилину
у щасті своєму персонально винні

ми

говорим мовчки шукаєм руками
не знаю де сонце знаю - без рамок
знаю - без правил лише старти
бути такою - безумовно варто

любові чекаєм наркотики
я - це в`язка повільних дотиків
ти - це стрибок униз
бігфордів шнур запалює скрізь