Quasi stellar radio source

Венжега
Тихо опустиш очі
І доторкнись до неба.
Дні вже пройшли болючі,
Більш - нічого не треба.
  Запеленгуй квазари,
  Досить гратися в жмурки.
  Час вже піднять забрало -
  Чесно подати руку.
І в потойбіччі мови
Серцем відкритим зрадій -
Та й полетим до дому
за горизонтом подій.
  Будем лише пазліткой
  Із сонячного вітру,
  Хвилі-ми-і-частинки
  У океані Світла.
Там, де зника час і простір
Й світлу нема вороття
Злагоди плине Острів -
То є колиска буття.
  В серці любові стане
  На сім мільярдів джетів.
  В чорній дірі розтанем -
  З`явиться Новий Всесвіт...