Кохання

Денис Куркин
Моє кохання так далеко,
Та руки тягнуться до сліз,
Моя земля сьогодні небо,
Туди душею я доріс.

І Україну обійти,
Тебе шукаю я повсюди,
Моє кохання в самоті,
Бо я тебе колись покинув.

Чому б калина по весні,
Мені нагадує ту пісню,
Що ми співали у ночі,
І поглядали в небо чисте.

Моє кохання соловей,
Як він я полюбляю небо,
Злітає так він кожен день,
Щоб так поближче бути з небом.

Мені так сумно на душі,
Коли не в змозі бути з нею.
Моє кохання по весні,
Співаю пісню ту веселу.