Не сказала дякую

Валенсия-Велиция
Не сказала дякую,
           невдячна,
То образа пхнула
     почуття.
Не жіночна, немічна,
           нещасна,
Всі колись підемо
     в небуття!

Всі колись! Надія,
           що не скоро,
Боже мій,  жорстока я,
     Пробач!
Безумовно соромно,
           Та ж сором!
Ось в душі дитячий
     щирий плач!

Боже мій,  жорстока я,
     Пробач!!!