Анише Квитке на украинском языке

Лидия Черникова
Заметiль-метелиця снiгу намела,
Бiлая хурделиця радiсть принесла.
Що за диво дивное - казочка нова,
Народилась дiвчинка - Квiтка зимова.

Подарунок радiсний i коштовний нам!
Хай тут буде затишно нiжним пелюсткам.
Розквiла, мов райдуга, посеред зими
Квiточка Анiшечка - кольоровi сни.
04.01.2016