згадай

Влад Лиманец
куплет 1:
ніч вкрила темрявою місто,
й ти знов залишишся одна.
між нами така велика відстань,
між нами виросла стіна.
і знов ховаюсь посеред дурних думок,
і знову сам дешеве п'ю вино.
так холодно без тебе мені знай,
так боляче, коли тебе нема.

приспів:
скажи, що десь за краєм всесвіту,
ти згадаєш і мене,
колись повернемось туди,
де будем тільки вдвох з тобою ми,
удвох з тобою будем знов.

куплет 2:
ти знай, що завжди бережу твій сон,
з тобою поряд у скрутну хвилину.
минають дні, все змінює свій фон,
і навіть почуття втрачають силу.
я знов ховаюсь посеред дурних думок,
я знову сам дешеве п'ю вино.
так холодно без тебе мені знай,
так боляче, коли тебе нема.

приспів.

я поверну той час,
що втратили давно.
поставлю на ре-плей
нове наше кіно.

приспів.

04/01/2016; 09.02.2016