Нема межi прогресу у суспiльствi

Олександр Мачула
Знов „Опиум“* тіснить „Мадмуазель“**,
прогрес крокує семимильними шагами!
На зміну «зомбоящику» прийшла «зомбопанель»
й на унітазі не сховатись … від реклами!

03.01.2016

*  Духи і туалетна вода торгової марки „Ів Сен Лоран“.
** Духи і туалетна вода торгової марки „Коко Шанель“.