Украинский Гарик 100

Владислав Красса
Український Ґарик 100

По мотивам І. Губермана

В нас дуже люблять красти, лицемірити,
І злодієві злодій докоряти;
Сміливо можна у Росію вірити,
Та небезпечно їй же довіряти.


Оригінал

Ворует власть, ворует челядь,
вор любит вора укорять;
в Россию можно смело верить,
но ей опасно доверять.