***

Вера Сурикова
Я у себе спитаю,
Що сталось зi мною?
Вiдчуваю себе я
Лозинкой гнучкою!
Вiдчуваю себе я
Легенькой пiр*їнкой!
Моє серце, спинись!
Зачекай хоч хвилинку!
Дай вiдчути менi
Це наповнення щастям!
Потiм,хочеш, зiрвись!
I лети крiзь напастi!!!