Зiлля од похмiлля

Руслан Герасимов
Зілля од похмілля (наслідування  українським народним пісням)

Гов, де знайти ми зілля,
Зілля од похмілля,
Гов, де знайти ту жінку,
Щоб кохала ми-
Дурного та бридкого,
Як свиня брудного,
Ще й як свиня брудного,
Щоб кохала ми;
Гов, де знайти коханку,
Щоб тішилася зранку,
Коли б до ню присунув
Рачки на поріг-
Пестливо цілювала,
Тай ще биз обнімала,
На вухо шепотіла
(Шепотіла, шепотіла!),
Як кохає ми;
Гов, де знайти шинкарку,
Абиз наляла чарку,
Тай чарку ми задурно,
Посміхаючись...