Honey

Юрий Рыдкин
”…прыгод айчынных жэшкаватых толькі дзеля
бо так і гэтак прачынаецца губаха
не засаромеўся смяяцца міма геля
які кі… кі… кі… кі… кі… кі… кі… кі… кі… бляха!
ты сказала: «honey,
не целься ртом мне в губояблочко засоса,
там символически ссылает промах к Прорве;
едва в себя придёшь с железного мороза –
не оторваться от тебя потом без крови
такім жа чынам мы прыехалі да юі
пры перакладзе тыя літары абрыдлі
берда кагара насупонілася з луі
якая прыхам гайным гвожыць скота рыдлі
ОКР сознание
мне разъебло до гуманоидного раю,
рукопожатия достаточно для пошлого;
бельё, забытое тобою, собираю,
как кандалы преображения возможного
марудзіць гузік на кашулі хулі! хулі!
цыпноты скончыліся разам з галавінай
цяпер мы станем ёрду жуліць ці на дулі
глядзець в упор абапіраючыся мінай
по ходу …лепсия – то ль эпи… то ли ката…
трясёт планету, отдавая в ламу фаллоса;
ползком, ползком, и борозда за мной в два ряда;
ногами – тут, а головою – в центре Далласа;
сажайте бульбы,
а не вульвы!
вялікі лёс спаткаў мяне каля блююды
там шмат было на што глядзець з адкрытым ліхам
іс хас гурас хапай каўнер і ціскай футы!
надзея ёсць на нешта кінутае псіхам
в окопе
теснят друг друга боевые оргазматики
и врозь дымят о наслаждении настигнутой;
некстати Хатико подкрался к ним из статики,
восставшей против мастурбации оclickнутой;
оclickнутой кем-то
из машинерии машеровцев;
ну, то есть мной
кляніся яйкамі што станеш першым зубам!
які не выб’юць ні дыктатар ні арэлі
павер! павер! настане час аддацца шубам!
а мне не трэба бо мяне ўжо агрэлі
растормошённое ничто = мелодия,
того гляди и домедведится до «видели?!»,
и я опять пойду под пули из бесплодия
своим ребёнком то ли в Кити, то ли в кителе
зусім заспеў яе за справай без надзеі
таму і вырашыў здымаць спадніцу з думкі
такая голая стаяла што хацелі
пасмакаваць кабету тэксту нават дудкі…”