таки есть или Вера, Надежда, Любовь

Скиник
*ТАКИ Є, або: Віра, Надія, Любов*

Ви знаєте? Надія таки є...
Вона кипить, вона дзвенить по тілу.
Коли твоєму серцю щось є милим,
Тоді ж бо вірить, і долає все.

Ви знаєте? Таки і Віра є.
Вона є скарбом тим, що не ховаєш.
Ти віриш серцем: отже, брате, маєш
Те золото, що й поза смерть твоє.

Ви знаєте? Любов - Вона живе -
Живе у серці - гімном невмирущим,
Пречистим, дивним, понад світ весь дужчим...
І нАтхнення і силу - все дає.