Ми в рим в випадки,

Мира Чужая
Ми вірим в випадки,;
Коли зізнатися не маєм сил;
Ми витираєм тихо сльози,;
Коли збираєм крихти мрій ;
А інколи здається,що ми психи,;
Бо вірим у оману снів;
А ще здається ми-васали;
Вигадуєм для себе королів;
А що ж виходить?Ми-банкрути;
Бо часто не знаходим навіть слів;